rick annie aardbei

Beste Lidl,

Ik heb altijd veel symphatie voor jullie gehad. Goede producten voor een lage prijs. Neem nu die kleine flesjes water. Handig voor onderweg. Zes flesjes voor 89 cent. Of jullie leverworst. 62 cent. Lekkerder worden ze niet gemaakt. Niets dan lof dus voor jullie formule. Bijna niets. Ik wil het namelijk graag even hebben over de Vitamini’s.

Hartstikke leuk bedacht natuurlijk. Een spaaractie met knuffelbeestjes in de vorm van een aardbei, een broccoli en een wortel. Nederlanders houden van sparen én van gezond eten, zeker aan het begin van het nieuwe jaar. Slimme zet dus van de beste supermarkt in groente en fruit. Maar het moet allemaal wel een beetje te doen zijn hè.

Ik krijg een zegel bij tien euro en er zitten vijftien zegels op jullie spaarkaart. Ik moet dus voor 150 euro boodschappen doen om Annie Aardbei te krijgen. En ik moet voor 1200 euro bij jullie shoppen om zijn zeven vriendjes er bij te krijgen. Want dat is wat jullie zeggen: spaar ze allemaal. En nu komt het: ik heb nog maar anderhalve maand, want de actie loopt tot 25 februari.

Ik heb ze zien hangen in jullie supermarkt, die knuffeltjes. Echt onder de indruk was ik er niet van. Bij Action kan ik voor een tientje genoeg knuffels kopen om alle kinderdagverblijven in Nederland blij te maken. Bij jullie moet ik voor 1200 euro boodschappen doen voor acht stuks groente en fruit van stof.

Jullie hebben geluk dat ik een spaarsukkel ben. Als ik aan een spaarkaart begin, wil ik hem vol hebben. En omdat 1900 leverworsten niet lang genoeg houdbaar blijven, heb ik afgelopen weekend dik achtduizend flesjes water gekocht. Op zich zijn die natuurlijk altijd handig, maar misschien kan de volgende spaaractie een tikkie eenvoudiger. Verder niets dan lof hoor.

Groeten,
Rick

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.