raalte on ice eind dit jaar op herhaling

Om precies te zijn van 8 december 2018 tot en met 6 januari 2019. “Dank aan alle vrijwilligers, de Roalter Jong’s, de facilitaire partners, het ROV, de omliggende winkeliers en horeca ondernemers, de gemeente Raalte en iedereen die is komen schaatsen”, zo melden de organisatoren op hun Facebookpagina. “Maar, niet te vergeten: een diepe diepe buiging voor al onze sponsoren! Zonder hen was Raalte on Ice niet mogelijk geweest. Nogmaals dank en tot volgend jaar!” 

1 REACTIE

  1. Best wel leuk zo’n ijsbaan in Raalte, maar ik was tot vanmiddag een tijd niet in Nijverdal geweest. Nou, daar weten ze hoe je een ijsbaan gezellig moet maken! Om te beginnen geen lelijke overkapping. Ze snappen daar dat kinderen ook heus wel schaatsen als het regent. Maakt kinderen niks uit. Verder mooie sfeervolle bruin beige tarp-achtige tenten (denk aan r&b chill tenten) en niet een stoppelhaene feesttent. Het was er daarom gezellig druk, en dit op een rustig moment! Ook nog mooie houten kraampjes en het totaal is echt mooi(voor een nep ijsbaan dan..). Gewoon gezellig om langs te lopen of even snel een gluhweintje te drinken. Dat doe je in die stoppelhaene tent hier echt niet zo snel. Ik had gehoopt dat ze hier in Raalte na vorig jaar geevalueerd te hebben ook wel een en ander zouden aanpassen. Nou, behalve de koelapparaten aan de andere kant van de tent is er niks gebeurd, maar het gaat om de knikkers en het was succesvol vorig jaar. Maar het was voor mij een aangename verrassing in Nijverdal. Maar smaken verschillen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.