Home / archiefcentraal / raalte natuurlijk kiezers ondersteunen ons

Om een politieke partij te beginnen moet je wat hobbels nemen. Een vereniging beginnen. Twee keer geld in de gemeentekas storten. En bewijzen dat er voldoende steun voor je partij is in de samenleving.

raalte natuurlijk kiezers ondersteunen ons

Vrijdag nam Raalte Natuurlijk die laatste stap. Speciaal voor ons was het gemeentehuis vrijdagmiddag open om de identiteit van onze steunbetuigers te controleren en op hun formulieren een dikke vette gemeentestempel te zetten. Dank daarvoor!

En daarna hebben we er nog een leuk feestje van gemaakt in het centrum van Raalte, waar het op een vrijdagmiddag met het weekend voor de deur trouwens hartstikke gezellig toeven is!

Even in de kroeg
Het is altijd goed even in de kroeg te zijn. We hoorden daar van jongeren dat ze eigenlijk geen woonruimte kunnen vinden in het centrum (en dat terwijl er kantoorruimte aan de Grote Markt al heel lang leeg staat).

En ook de mentaliteit in het verkeer kwam aan de orde. Auto’s die in de gemeente altijd voorrang lijken te hebben, maar ook rijen schoolkinderen die zonder op of om te kijken naar de scholengemeenschappen peddelen. Zomaar twee punten voor op de politieke agenda.

We zijn er klaar voor.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.