pvda olst wijhe maakt kandidatenlijst bekend vertrouwd maar met nieuwe namen

De plaatsen 3 en 4 worden bezet door de nieuwkomers Petra Koekkoek en André Smit. Beiden zijn uit Olst afkomstig. “Petra is een bevlogen sociaal democraat met een groot hart voor de zwakkeren in samenleving”, zo stelt Jumelet. “André Smit is een echte verenigingsman. Bekend gezicht binnen de gemeente. Actief binnen de Olster Harmonie en de Carnaval”. De ervaren bestuurder Hermien de Bruijn (Olst) en de beheerder van de kinderboerderij in Wijhe Nico Drent staan op plaatsen 5 en 6 aan PvdA kandidatenlijst.

Op plaats 7 staat partijvoorzitter Christian Boxman (Olst) terwijl de Wijhese Bea van der Veen op 8 staat. De top tien wordt gecompleteerd door oud raadslid Toon Schuiling (Wijhe) en nieuwkomer Suzanne van der Putt uit Fortmond. De huidige fractievoorzitter Annelies Boerman staat op plaats 11. “Ik ben blij dat zowel Toon Schuiling als Annelies Boerman hebben aangegeven actief te blijven. Schuiling zal zich met name richten op de organisatie van de bekende Dorpsgesprekken. Annelies Boerman, die tevens bestuurslid is van Goed Veur Mekare, zal de fractie ondersteunen op het terrein van duurzaamheid en financiën”.

De complete lijst van de PvdA Olst-Wijhe ziet er volgt uit:

12. Stefan Spanier (Olst)
13. Jack Nuisll (Olst)
14. Lammy Tabak (Olst)
15. Simon Rademaker (Olst)
16. Dennis Holthuysen (Olst)
17. Joke Mulder (Olst)
18. Anouk Diepman (Wijhe)
19. Rinus Breeuwsma (Olst)
20. Ans Otterloo—Ripperda (Boskamp)
21. Alfons Wiegink (Olst)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.