Home / archiefcentraal / pvda olst wijhe legt verantwoording af

pvda olst wijhe legt verantwoording af

“PvdA leden, kiezers, plaatsgenoten,

Op woensdag 21 maart 2018 mag u naar de stembus om een nieuwe gemeenteraad te kiezen. U heeft de eerste berichten over raadskandidaten en verkiezingsprogramma’s vast al voorbij zien komen. Maar besturen is niet alleen vooruitkijken, plannen maken en beloftes doen. Besturen is ook verantwoorden.

Op 19 maart 2014 stemden 1600 plaatsgenoten op de PvdA. Op onze mensen, op onze plannen. Wat hebben wij gedaan met dit vertrouwen? Wat hebben wij voor elkaar gekregen. Wat is ons gelukt?  En ook, wat wilden wij graag, maar hebben wij niet voor elkaar gekregen. Deze en ook andere vragen hopen wij met deze verantwoording te beantwoorden. En mochten er vragen overblijven, u weet ons te vinden.

Annelies Boerman
René Leber
Toon Schuiling (raadslid tot 16 oktober 2017)
Martijn Jumelet (raadslid vanaf 16 oktober 2017)”

Zie de volledige verantwoording in de bijlage van dit artikel.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.