programma ik stop ermee in herxen

“De cursus heeft verreweg aantoonbaar het hoogste stoppercentage van Nederland”, zo meldt Stichting Ik Stop Ermee. “Ruim 80 procent van de deelnemers is een jaar later nog steeds gestopt.” Volgens Stichting Ik Stop Ermee kan stoppen met roken zonder hulpmiddelen, trucjes, enge plaatjes of gewichtstoename. “Het geheim van de cursus is dat alle raadsels rondom het roken worden ontrafeld. Daarna is stoppen verrassend eenvoudig.”

Het programma duurt van 18.00 tot 22.00 uur. De deelnamekosten bedragen 50 euro. De trainers zijn zo zeker van hun zaak dat een ‘niet gestopt, geld terug’-garantie wordt gegeven. De verzekeraar vergoedt deze cursus in de meeste gevallen. Inschrijven kan door naam en e-mailadres door te geven via info@ikstopermee.nl of 06–42731715. Meer informatie is te vinden op staging2.ikstopermee.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.