poll vrij tijdens carnaval

Screenshot Youtubekanaal Bavaria

Bavaria heeft een filmspotje gemaakt en daarin is oud-PSV-voetballer Björn van der Doelen wordt gebruikt als boegbeeld. Zij vinden dat carnaval inmiddels gezien worden als gemeengoed. De maandag en de dinsdag zouden dus als een officiële vrije dag worden.
Bent u het eens met Bavaria? Wij zijn benieuwd.

[poll id=230]

[youtube url=”//staging2.youtube.com/embed/fqzIIK0Xb1k”]

De poll van vorige week: ‘Kinderen moeten rookvrij opgroeien’
Een grote meerderheid liet weten dat zij het eens waren met deze stelling, namelijk 82,7%. Zelfs wielrenploeg team Roompot – Nederlandse loterij draagt nu het logo van Rookvrije Generatie. Ook zijn er steeds meer sportclubs die geheel rookvrij worden gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.