poll pleegkinderen moeten langer bij pleeggezin blijven

Op je 18e mag je wel is waar stemmen, autorijden en drinken, maar te snel, vindt minister De Jonge van Volksgezondheid. “Juist voor pleegkinderen, die toch vaak een minder stabiele jeugd hebben gehad, gun je het dat ze in zulke situaties dezelfde warmte en stabiliteit ervaren”, schrijft hij op zijn Facebookpagina.

Wat vindt u? Moeten pleegkinderen standaard tot hun 21ste bij een pleeggezin wonen of zijn pleegkinderen op hun achttiende wel klaar voor het ‘echte’ leven?

[poll id=233]

De poll van vorige week: Ik wil zelf de burgemeester van mijn gemeente kiezen! 

De meningen blijven verdeeld. De stelling eens heeft een kleine meerderheid, namelijk 54.8%. Pieter-Jan liet een reactie achter op de site: “Het moet iemand zijn die enige ervaring heeft in bij de gemeenteraad, maar ik zou wel zelf op iemand willen stemmen”.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.