poll kinderen moeten rookvrij opgroeien

Uit een eerder uitgevoerd onderzoek door de universiteiten van Hasselt, Maastricht, Harvard en Edinburgh kwam naar voren dat de antirookwetgeving een positief effect heeft op de gezondheid van kinderen. Wordt het daarom niet tijd dat alle openbare plekken waar kinderen kunnen komen rookvrij worden gemaakt?

Wij zijn benieuwd naar uw mening. De stelling van deze week:

[poll id=229]

Poll van vorige week: Nieuwjaarsresoluties zijn onzin!
De vraag van vorige week was of u nieuwjaarsresoluties wel of niet nut hebben. Al snel werd duidelijk dat de meerderheid van de inwoners van Salland en Vechtdal het eens zijn met deze stelling, namelijk 79.5%. Zij zien dus niet het nut in van de goede voornemens en de bezoekjes bij familie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.