politieke avonden burgerbelangen over sportbeleid en flierefluiter

De avond over het sportbeleid wordt nu gehouden op maandag 22 januari, vanaf 19.30 uur, in de vergaderruimte van Tijenraan. Centraal staan de recente ontwikkelingen op het gebied van het lokale sportbeleid, waaronder het omzetten van de afdeling Sportzaken tot het Sportbedrijf en de wijzigingen op het gebied van de sportstimulering. Aan de bijeenkomst wordt medewerking verleend door Monique Swartjes, trainer/coach van Kwiekhandbal-dames 1, technisch manager van de handbalschool en docent bij het NHV.

De avond over de Flierefluiter wordt op dinsdag 23 januari ingehaald. Eigenaar Erwin Pronk verzorgt bij zijn bedrijf een presentatie over de plannen voor de toekomst, waarna er volop ruimte is om daarover in gesprek te gaan. Aanvang is om 19.30 uur.

Beide avonden zijn gratis toegankelijk voor zowel leden als niet-leden uit de gemeente Raalte. Opgave (gewenst) via info@burgerbelangenraalte.nl. Voor meer informatie: 06-38073565.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.