politiek percussie en dans in het hoftheater

Emilio Guzman | Kom dan!
Emilio Guzman gaat het helemaal anders doen. Na drie voorstellingen tegen het populisme is de wereld alleen maar populistischer geworden. De blanke boze mannen hebben gewonnen. Zij hebben nu de macht. Oftewel: nu zijn zij de elite. Nu is Emilio een blanke boze man. Nu mag hij ongeremd boos zijn. Zonder nuance. Zonder beleefdheid. Zonder twijfel. Kom dan!

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Emilio Guzman op donderdag 1 februari 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 18,00 per stuk.

Percossa| BAM!
Percossa maakt voorstellingen die worden omschreven als muzikale percussieachtbanen vol acrobatiek, zang, dans, humor, scherpe timing en theatrale fijnzinnigheid. De muzikanten Eric, René, Janwillem en Freek weten uit bijna alles muziek te krijgen. Of dat nu tandenborstels, kinderwagens, buisjes of emmers zijn. En dit keer voor het publiek een speciale opdracht: neem eigen (huis-tuin-en-keuken-) slagwerk mee naar het theater en daag de mannen van Percossa uit.

Er is een wachtlijst voor de voorstelling van Percossa op vrijdag 2 februari 20.15 uur in het HOFtheater.

Holland Dance| Talent On The Move (try-out)
Elk jaar biedt Holland Dance Festival het spraakmakende danstalent van Codarts Rotterdam – de hotspot voor hedendaagse dans – een landelijk podium. Deze jubileumeditie sprankelt met hoogtepunten en repertoire van internationale topchoreografen, waaronder Jiří Kylián, Antonin Comestaz, Joost Vrouenraets en Jarek Cemerek.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Holland Dance op zaterdag 3 februari 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 20,00 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.