Home / archiefcentraal / platform mantelzorg overijssel opgeheven

platform mantelzorg overijssel opgeheven

De resterende baten worden de komende tijd ingezet voor activiteiten ten behoeve van mantelzorgers in Overijssel. Het bestuur roept gemeenten op om extra aandacht te geven aan overbelaste mantelzorgers, zeker nu steeds meer kwetsbare burgers langer zelfstandig thuis wonen.

Het bestuur wil alle vrijwilligers bedanken die zich de afgelopen jaren hebben ingezet om de belangen van mantelzorgers te behartigen. Wilt u meer informatie over de opheffing van het PMO, dan kunt u contact opnemen met Zorgbelang Overijssel.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.