pec zwolle verruilt nepsprieten voor echt gras

“De beslissing is genomen”, aldus Visser tegenover het weekblad. “Intern heb ik aangekondigd dat we in 2021 of 2022 op hybride gras overstappen.” Een overstap op korte termijn behoort niet tot de mogelijkheden. “Het heeft financiële consequenties en we hebben trainingsvelden en faciliteiten nodig.”

De golf aan kritiek binnen de Eredivisie was de voornaamste aanleiding om over te stappen. “Puur rationeel zie ik geen enkele aanleiding kunstgras te verlaten. Maar goed, het is een emotioneel geladen discussie. Nu kennelijk iedereen vindt dat kunstgras slecht is, zijn we in het algemene belang wel bereid die prijs te betalen. Dat kun je zien als een handreiking.”

PEC Zwolle speelt sinds de zomer van 2007 op kunstgras. Die keuze viel destijds samen met de bouw van het nieuwe stadion aan de Ceintuurbaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.