Home / archiefcentraal / pec zwolle stelt doelstelling bij europees voetbal

pec zwolle stelt doelstelling bij europees voetbal

Dat meldt RTV Oost.

“Een uitdagende doelstelling, maar haalbaar”, vindt voorzitter Adriaan Visser. In de competitie is het doel om minimaal in het linkerrijtje te eindigen. PEC Zwolle is nog op twee fronten in de race voor Europees voetbal: het staat op de vierde plaats in de eredivisie en plaatste zich vorige maand voor de kwartfinales van het bekertoernooi.

PEC Zwolle speelde pas één keer eerder in de voorronde van de Europa League. Dat was in 2014 na het winnen van de KNVB Beker. Sparta Praag was toen over twee wedstrijden te sterk. Voor aanvang van het seizoen noemde PEC Zwolle nog handhaving als doel voor dit seizoen. Met 33 punten na 19 speelrondes is die doelstelling halverwege het seizoen al vrijwel zeker behaald.

Lees ook

Speculaasactie van PCA Kwiek

RAALTE – De handbalsters van PCA Kwiek in Raalte gaan maandag 25 oktober vanaf half …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.