osv95 start nieuw sportaanbod in wijhe

De sporten die worden aangeboden zijn gevarieerd en je bepaalt zelf de intensiteit en belasting. Aan bod komt: badminton, basketbal, volleybal, tennis, voetvolley, toestellenparcours, circuit, hardlopen, skigym, hockey, trefbal, bowlen en fietsen.

De lessen worden gegeven in de sporthal Spoc in Wijhe (De Lange Slagen 29, 8131 DP Wijhe) op de volgende woensdagen van 19.30 -20.30 uur:

– 17, 24, 31 januari
– 7, 14, 21, 28 februari
– 7, 14 en 21 maart

Sportmix is een pilot van tien weken. De kosten per deelnemer bedragen €35,00 voor tien lessen. Voorwaarde voor het doorgaan van de pilot is dat zich minimaal zes personen hebben opgegeven. Is er genoeg animo na de pilot, dan worden de lessen blijvend gegeven. De lessen worden gegeven door gekwalificeerde leiding.

Voor opgave, informatie en/of vragen kan je mailen naar sietske75@home.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.