open huis obs dijkzicht welsum

Leerlingen vertellen je graag welke vakken ze krijgen, welke boeken ze gebruiken en ze willen je vast ook wel even laten zien hoe hun iPad of Chromebook werkt. Ook kunnen zij je rondleiden en kun jij al je vragen aan ze kwijt. Neem er rustig de tijd voor en laat alles even goed op je inwerken. Goed om te vermelden: iedere woensdagochtend is er een meespeelochtend voor peuters in school.

Voor buitenschoolse opvang kunnen de leerlingen terecht bij BSO natuurlijkdoen! gevestigd in een ruimte in Dorpshuis De Bongerd te Welsum. Nieuwsgierig geworden? Surf alvast naar staging2.obsdijkzicht.nl of naar de Facebook-pagina van OBS Dijkzicht voor meer info en kom de 25ste naar Dijkzicht toe! Je bent van harte welkom!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.