Home / archiefcentraal / open huis bij carmel college salland

open huis bij carmel college salland

Medewerkers en leerlingen presenteren samen de school. Zij laten zien hoe zij kleinschalig onderwijs waar maken. Elk onderwijsteam heeft namelijk een eigen plek in de school, dit noemen ze een domein. Hier leren en werken leerlingen, docenten en begeleiders meerdere jaren nauw samen. Dit zorgt voor een veilige en vertrouwde leeromgeving en maakt dat de leerling écht gezien en gekend wordt. Tijdens het open huis zijn vijf domeinen geopend. Er is veel te doen en te beleven.

De school heeft een duidelijke visie op hoe ze leerlingen ondersteunt en begeleidt bij het leren en hun persoonlijke ontwikkeling. Het Carmel biedt onderwijs op alle niveaus: praktijkonderwijs, vmbo basis, kader, gemengd theoretisch, havo, atheneum, atheneum-plus en gymnasium. Uiteraard is er aandacht voor de reguliere vakken, Carmel Classes, Fit for Life en het werken met de schoollaptop. Deze dag is er volop gelegenheid om vragen te stellen en de sfeer op de school te proeven.

Bezoekers voor vmbo en praktijkonderwijs kunnen gebruik maken van de ingang aan de aan de Florens Radewijnsstraat 6. De ingang voor het open huis havo/vwo is aan de Hofstedelaan 4.

De school roept bezoekers uit Raalte op, indien mogelijk, te voet of met de fiets te komen i.v.m. de verwachte parkeerdrukte rond de school.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.