open dagen bij deltion college zwolle

Deltion is er niet alleen voor jongeren, maar ook voor volwassenen die zich willen laten om- of bijscholen. Tijdens de Open Dagen wordt er een ‘ontmoetingscafé’ ingericht, waar volwassenen informatie kunnen krijgen. Ook het Studenten SuccesCentrum (SSC) is geopend. Het SSC is het loket binnen het Deltion College voor persoonlijke begeleiding, voorlichting en informatie over bijvoorbeeld (studie)financiering, buitenlandstages en hulp bij dyslexie.

De school bestaat uit verschillende gebouwen die met elkaar zijn verbonden door een overdekte ‘boulevard’. Elke vakrichting heeft een eigen gebouw met een praktijkomgeving. Zo beschikt de vakrichting Horeca over keukens, een restaurant en een Grand Café, die volledig worden gerund door studenten. En de vakrichting Motorvoertuigentechniek heeft werkplaatsen waar studenten aan echte auto’s sleutelen. Tijdens de Open Dagen zijn alle praktijkruimtes en leerbedrijven geopend.

Deltion biedt een internationaal programma aan voor studenten die een kijkje over de grens willen nemen. Dit programma bestaat uit tweetalige opleidingen, buitenlandse stages, studiereizen, uitwisselingen en de mogelijkheid om extra certificaten te behalen. Er kan gekozen worden uit tweetalige opleidingen in de richtingen optiek, horeca, marketing & communicatie, handel, toerisme, luchtvaartdienstverlening, uiterlijke verzorging en autotechniek.

De deuren zijn op vrijdag geopend van 14.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Het Deltion College is te vinden aan de Mozartlaan 15 in Zwolle. Meer informatie op staging2.deltion.nl.    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.