open dag wagenbouwers en vinylavond cv de weteringzotten

Open dag en Wagenbouwersfeest 21 januari
Al maanden wordt er door verschillende bouwgroepen hard gewerkt om ook dit jaar van de eerste Sallandse optocht in Boskamp weer een groot succes te maken. Normaal gesproken vindt al het harde werk van de bouwgroepen achter gesloten deuren plaats. Maar voor iedereen die nieuwsgierig is en niet wil wachten tot de optocht, worden deze deuren op 21 januari eenmalig geopend voor publiek. Vanaf 10.30 uur kan er op de verschillende bouwlocaties een kijkje genomen worden. De locaties, evenals een uitgestippelde route, zijn te vinden op staging2.weteringzotten.nl of op staging2.facebook.com/cvdeweteringzotten.boskamp. Na afloop van de open dag vindt om 16.00 uur het Wagenbouwersfeest plaats in residentie Ruimzicht.

Vinylavond 27 januari
Onder leiding van DJ Edwin worden tijdens deze oergezellige avond de grootste hits uit de jaren zestig, zeventig en tachtig gedraaid. Uiteraard worden de hits afgewisseld met enkele oude carnavalskrakers uit die tijd. De plaatjes worden gedraaid via een ouderwetse platenspeler en via de PC. Nieuw dit jaar is de interactieve quiz, met vragen over de plaatjes uit de betreffende jaren. Dit alles onder het genot van een drankje en gratis bitterballen. Ruimzicht opent om 20.30 uur haar deuren. Op tijd aanwezig zijn is belangrijk, want vol is vol. Toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.