Home / archiefcentraal / op zoek naar werk er zit meer in je dan je denkt

Maandag 12 februari om 9.30 uur is er in de Bibliotheek Raalte weer een Walk&Talk voor iedereen die werk zoekt. Deze keer is oud-Walk&Talk-deelneemster Babs Nieuwenhuijsen te gast. Zij vertelt over de hobbelige weg van fulltime moeder terug de arbeidsmarkt op.

op zoek naar werk er zit meer in je dan je denkt

Na een opleidingstraject werkt zij nu als contentmedewerker en begeleider van de opleiding bij Azerty, een webshop gespecialiseerd in ICT-hardware. Tijdens haar zoektocht naar werk is zij anderen gaan helpen om hun eigen richting te vinden. Op 12 februari wil ze de aanwezigen laten kennismaken met creatieve manieren om de focus te veranderen van beperkingen naar mogelijkheden. Want haar slogan is: ‘Er zit zoveel meer in je dan je denkt!’

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Je krijgt er elke maand actuele informatie over solliciteren én tips en ervaringen van anderen. Elke tweede maandag van de maand om 9.30 uur in de Bibliotheek Raalte. Het is positief, gratis en voor iedereen die (ander) werk zoekt. Aanmelden heeft de voorkeur, maar is niet verplicht. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Jeny Flim via jeny.flim@bibliotheeksalland.nl.

Lees ook

Preview nieuwe Peugeot 508 PSE bij Auto Palace

(Advertorial) ZWOLLE – De nieuwe Peugeot 508 PSE maakt een previewtour door Nederland. Daarbij doet …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.