ontsnapte koe uit lettele blijkt lastiger te vangen dan gedacht

Archieffoto: Limousin

In totaal zouden er 17 koeien naar de slager in Eibergen worden gebracht, maar twee koeien dachten daar even iets anders over. Eén van deze koeien is inmiddels gevangen, maar de andere zwerft nog vrolijk door de bossen in Lettele. 

De bewoners noemen de ontsnapte koe ook wel Hermien. Hermien is overdags niet tot nauwlijks te vinden en gaat in de nacht opzoek naar voer. Dat hij vaak weet te vinden bij de boeren. Voor het dierenarts is het lastig om in de nacht op zoek te gaan naar de koe en zal dus moeten wachten tot de koe weer overdag te voorschijn komt. 

De dierenarts zal ditmaal zwaarde verdovingsmiddelen gebruiken. De vorige verdovingspijlen bleken namelijk niet effectief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.