Home / archiefcentraal / olsterveer uit de vaart

Vanwege het hoge water is het Olsterveer vanaf dinsdagmiddag om 16.00 uur uit de vaart. Na het hoge water van begin deze maand, daalde het waterpeil flink. De laatste dagen is echter weer een stijging zichtbaar.

olsterveer uit de vaart

Het hoge water komt uit Zuid-Duitsland en Zwitserland, waar het hard heeft geregend en nog steeds nat is. Ook smelt er veel sneeuw door hogere temperaturen. De piek van deze hoogwatergolf wordt komend weekend verwacht.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.