nieuwjaarswens luttenberg 700

“We zijn over de drempel van 2018! Het langverwachte feestjaar is begonnen. We hebben de afgelopen twee jaar niet stilgezeten; er zijn ideeën gespuid, plannen gesmeed, werkgroepen gevormd, subsidies aangeboord, vele uren vergaderd en overlegd, offertes aangevraagd, stukjes geschreven, kostuums genaaid, de pers opgezocht en we zijn er nog niet!

Máár: iedereen mag zien dat Luttenberg haar 700ste verjaardag viert! Daarom hebben we als aankondiging én uitnodiging langs alle invalswegen van ons dorp borden gezet met ons mooie logo en motto: “n bult te vier’n!”

Leeft u mee naar een geslaagd jubileumjaar? Graag willen we, het bestuur van Luttenberg 700 : Renate Grefelman, Henk Holtmaat, Leo KleineToereers, Berd Koggel, Arend Jan Koning, Gerben Oosterlaar, Eric van Breen, Wouter Reimert en Jenneke van Doesburg, u een goed nieuwjaar wensen! Proost! En tot ziens bij alle 700-activiteiten!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.