nieuwe ruimte voor de kunstkring raalte

Het gebouw van de Helpende Handen aan de Westdorplaan 132A heeft, ondanks een aantal vaste gebruikers (EHBO, Rode Kruis, prikpost voor Isala en de bloedbank Sanquin), nog een aantal ruimtes beschikbaar voor andere partijen. Het gebouw is primair bedoeld voor gebruikers die een relatie hebben met de mens en gezondheid. Andere gebruikers zijn welkom, mits passend bij de andere activiteiten/gebruikers. Het pand ‘Helpende Handen’ ligt mooi centraal in Raalte aan de Westdorplaan, heeft een ruime (gedeelde) parkeerplaats en beschikt over ruimtes met verschillende afmetingen.

De Kunstkring is elke maandag- en dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur actief. Onder leiding van een deskundige docent creëren de 25 leden hun kunstwerken. Er is nog ruimte voor nieuwe leden. Zij kunnen ten alle tijde op één van de werkavonden komen kijken. Basiskennis is geen vereiste. De kunstkring staat open voor allen die zich willen bekwamen in de teken- en schilderkunst en/of een stap verder willen zetten in hun creatieve aanpak. Onderdeel van de accommodatie is een eigen opslagruimte, waar materiaal van de kunstkring opgeslagen is en waar ook de leden hun eigen materiaal kunnen opslaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.