Home / archiefcentraal / nieuw radioprogramma bij rtv raalte

RTV Raalte komt met een nieuw radioprogramma. 'Carien op woensdag' is iedere woensdagavond te horen van 19.00 uur tot 20.00 uur. De luisteraar leert in dit programma de mens achter de politiek kennen, door middel van interviews met kandidaten voor de naderende gemeenteraadsverkiezingen in Raalte.

nieuw radioprogramma bij rtv raalte

Op woensdag 24 januari komen Peter Moorman en Bert Terlouw van de D66. Heeft u zelf nog een vraag die u altijd al heeft willen stellen, mail hem naar carien@rtvraalte.nl en misschien wordt hij wel gesteld. RTV Raalte is te beluisteren via 105.1 op fm. De techniek doet Bryan Woerdman en de presentatie is in handen van Carien Fritzsche.

Lees ook

Plannen nieuwe inrichting N337 bij Den Nul en Olst ter inzage

ZWOLLE – De plannen voor een nieuwe inrichting van de Rijksstraatweg (N337) in Den Nul …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.