muzikaal begin van 2018 in het hoftheater

Micheline van Hautem doet haar voorstelling in samenwerking met Orkest St. Caecilia op zaterdag 13 januari. Ze tourt door Nederland en België met haar voorstelling ‘Brel & Brass’ en gaat de samenwerking aan met plaatselijke harmonie- en/of fanfareorkesten. Een avond vol (Franstalige) muzikaliteit.

Piepschuim | Zo doen we dat hier
Zo doen we dat hier is een muzikaal en energiek programma over grote thema’s en kleine problemen. Het bevindt zich op het snijvlak van muziek, cabaret, en theater: tomeloze energie, prachtige teksten, virtuoze muziek, veel humor, sprekende mimiek en soms een verrassend dansje. Hoe vang je de Nederlandse geest? Wat is de mores van deze tijd? Wat voor land zijn we eigenlijk geworden? Vragen, vragen, vragen en Piepschuim zou het antwoord ook niet weten. Maar daar gaat dit programma ook niet over. Zo doen we dat hier gaat over jou, over mij, over ons dus. Over grote thema’s en een klein hartje. Dichtbij huis, in de achtertuin met een kopje thee of een goed glas bier.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Piepschuim op vrijdag 12 januari 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 18,50 per stuk.

Micheline Van Hautem & Orkest St. Caecilia| Brel & Brass
De Vlaamse zangeres Micheline Van Hautem wordt sinds het verschijnen van haar album ‘Songs of Jacques Brel’ uit 2002 gezien als een van Europa’s beste Brel-vertolkers. In haar voorstelling ‘Brel & Brass’ in het HOFtheater gaat ze de samenwerking aan met Orkest St. Caecilia Raalte en bastrombonist Jos Jansen.

Voor de pauze speelt het orkest een instrumentaal programma. In het tweede deel is het de beurt aan Van Hautem, die met het orkest de mooiste liedjes van de Belgische chansonnier ten gehore brengt, zoals Ne Me Quitte Pas, Les Flamandes, Amsterdam, Bruxelles, Voir Un Ami Pleurer.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Micheline Van Hautem op zaterdag 13 januari 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 19,50 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.