Home / archiefcentraal / multimate sukerbiet trailrun 2018 dit jaar 11 en 25km

multimate sukerbiet trailrun 2018 dit jaar 11 en 25km

Ben jij ook op zoek naar meer beleving in plaats van massale evenementen over asfalt en continu de focus op snellere tijden? Doe dan mee met de Multimate Lemelerveld Sukerbiet Trailrun en ervaar de natuur op de Lemelerberg. Op zondag 4 februari 2018 organiseert Team Sukerbiet voor de vijfde maal de trailrun onder de naam Multimate Sukerbiet Trailrun met dit jaar wederom 2 afstanden: 11km en 25km. Team Sukerbiet heeft tot doel om door middel van sportieve activiteiten geld in te zamelen voor goede doelen. De opbrengst van 2018 komt ten goede aan de Stichting ALS, KWF Kankerbestrijding en lokale doelen.
Kijk voor meer info en inschrijven op onze website www.teamsukerbiet.nl 

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.