moniek peek uit heino verteld over schilder en illustrator

Moniek Peek (1960) is een veelzijdige kunstenaar die werkt en woont in Heino. Naast haar beeldende schilderwerk staat ze bekend als illustrator en ze brengt een succesvolle lijn wenskaarten op de markt via een eigen webshop.

Tijdens het Cultureel Café Heino zal Moniek Peek vertellen over de weg die ze als beeldend kunstenaar aflegde en laat ze een verzameling van haar kunstwerken zien. ‘Ik vind het boeiend om alledaagse dingen bijzonder te maken, om het fijne en breekbare van de natuur en de mens op een eigen wijze weer te geven. De combinatie van beeldend werk en illustreren maakt dat het voor mij spannend blijft en ik mijzelf telkens weer inspireer.’

Zie ook staging2.moniekpeek.nl en staging2.moniekpeekcardshop.com

Cultureel Café Heino is elke eerste dinsdag van de maand (van oktober tot april) van 14.30-16.00 uur in de Bibliotheek, Van Sonsbeeckstraat 1, Heino.

Op 6 februari 2018 staat de deur weer voor u open; aanmelden is niet nodig. Elke maand is er een nieuw thema, verzorgd door een speciale gast: boeiend, leerzaam en gezellig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.