met groenlinks raalte naar het licht van de toekomst

Duurzame energiebronnen voor verlichting van de toekomst ontwikkelen zich razend snel. Langs de afsluitdijk ziet GroenLinks nu de mogelijkheden voor wat in de toekomst Raalte kan verlichten. De partij is blij dat er eindelijk een lichtbeleid in de gemeente Raalte is, maar constateert ook dat de gemeente daar zelf nog niet mee aan het werk gaat.

“Straatverlichting hoef je niet vanuit de ruimte te zien”, meent de partij. “Het dient voor veiligheid. Wees zuinig met licht, energie en accepteer dat er in je omgeving ook buren zijn die last hebben van lichthinder.” Meer weten over efficiënte straatverlichting: staging2.raalte.groenlinks.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.