Home / archiefcentraal / met groenlinks raalte naar het licht van de toekomst

met groenlinks raalte naar het licht van de toekomst

Duurzame energiebronnen voor verlichting van de toekomst ontwikkelen zich razend snel. Langs de afsluitdijk ziet GroenLinks nu de mogelijkheden voor wat in de toekomst Raalte kan verlichten. De partij is blij dat er eindelijk een lichtbeleid in de gemeente Raalte is, maar constateert ook dat de gemeente daar zelf nog niet mee aan het werk gaat.

“Straatverlichting hoef je niet vanuit de ruimte te zien”, meent de partij. “Het dient voor veiligheid. Wees zuinig met licht, energie en accepteer dat er in je omgeving ook buren zijn die last hebben van lichthinder.” Meer weten over efficiënte straatverlichting: www.raalte.groenlinks.nl.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.