menno jong exposeert in de mozaiek

“Kunst en creativiteit stromen mij door het bloed”, zo laat de kunstenaar weten. “Ik tekende en schilderde als kind al veel, wat uiteindelijk resulteerde in mijn huidige unieke manier van schilderen. Abstractie, kleur en verschillende vormen kenmerken mij als schilder. Ik bouw mijn schilderijen op uit verschillende lagen en werk vaak met meerdere materialen en veel kleur.”

Jong: “Door mijn mensenkennis weet ik meteen wat bij iemand past en kan ik heel gemakkelijk een schilderij naar eigen wens van mijn klant maken. Ik vertolk als het ware het gevoel van de opdrachtgever. Ik hou van kleur, van het opwekken van een bepaalde emotie en dan vooral vrolijkheid en positiviteit. Mijn werk moet vooral knallen en opvallen in een ruimte en dit doe ik op een flexibele manier door het gebruik van verschillende stijlen”.

De expositie is te zien tijdens openingstijden van Kulturhus de Mozaïek tot en met 2 maart 2018. U bent van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.