maikel kieftenbeld verlengt contract bij birmingham city

Eerder deze maand was er nog sprake van een mogelijk vertrek uit Birmingham. Zo zouden Sunderland en Hull City belangstelling hebben voor de oud-speler van Go Ahead Eagles. Met het zetten van zijn handtekening maakt Kieftenbeld aan alle geruchten een eind.

“Ik hou van deze club”, laat Kieftenbeld weten op de website van zijn werkgever. “Birmingham is altijd goed voor me geweest en ik wil gewoon voetballen.”

Kieftenbeld (27) maakte in de zomer van 2015 de overstap van FC Groningen naar Birmingham City. In zijn eerste twee seizoenen was hij een van de dragende krachten. Nadat afgelopen zomer een transfer op het allerlaatste moment afketste, moest hij zich terugknokken in het basiselftal. Dat lukte. Inmiddels is hij weer vaste waarde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.