maikel kieftenbeld staat voor vertrek uit birmingham

Kieftenbeld (27) maakte in de zomer van 2015 de overstap van FC Groningen naar Birmingham City. In zijn eerste twee seizoenen was hij een van de dragende krachten. Nadat afgelopen zomer een transfer op het allerlaatste moment afketste, moest hij zich terugknokken in het basiselftal. Dat lukte. Inmiddels is hij weer vaste waarde bij The Blues.

Birmingham City knokt dit seizoen tegen degradatie uit het Championship, het tweede niveau van Engeland. De ploeg staat op de 23e (voorlaatste) plaats. Een stap naar Sunderland (24e) of Hull City (21e) zou op de ranglijst niet direct een stap voorwaarts zijn. Het contract van Kieftenbeld loopt komende zomer af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.