luttenbergs echtpaar jansman groote schaarsberg 60 jaar getrouwd

Antoon Jansman werd geboren op een boerderij in het buitengebied van Luttenberg. Na de lagere school ging hij aan het werk op een boerderij in Haarle. Daarna breidde hij samen met zijn vader de boerderij thuis verder uit. Ook Dora groeide op bij een boerderij in Luttenberg. Ze werkte onder andere als dienstmeid in Haarle. De twee leerden elkaar kennen tijdens een avondje toneel in 1956. Ze trouwden in 1958. Het stel kreeg zeven kinderen, waarvan de oudste dochter in 1979 overleed na een verkeersongeluk.

Inmiddels zijn Antoon en Dora de trotse grootouders van vier kleinkinderen. Zo’n 25 jaar geleden ruilden ze hun boerderij in voor een woning in Luttenberg-dorp, waar ze nu nog steeds zelfstandig wonen. Wel met behulp van de thuiszorg. Vroeger hadden ze geen tijd voor hobby’s, maar nu leggen ze regelmatig een kaartje met vrienden, kijken ze graag tv of lezen ze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.