luto speelt

Het verhaal speelt zich af in een bejaardentehuis dat net geopend is. Alles loopt nog lang niet op rolletjes. Bomen vallen om, auto’s vliegen in de brand. Er zijn nog maar drie bewoners, die liefdevol verzorgd worden door zuster Thea. Maar de directrice is nogal bazig en de klusjesman onhandig. En zo passeren meer bijzondere typetjes de revue. Bovendien is er nog niet eens een kok…

De voorstelling op woensdag 24 januari is speciaal bestemd voor de ouderen en begint om 14.30 uur; de andere voorstellingen om 20.00 uur. Kaarten à 7,50 euro (5 euro voor de ouderenvoorstelling) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij: Coop Alfring en Elckerlyc en via staging2.lutoluttenberg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.