Home / archiefcentraal / lokaal alternatief heeft kandidatenlijst rond

Egbert den Daas trekt opnieuw de kar bij gemeenteraadsverkiezingen van 2018. 

Lokaal Alternatief heeft de tijd genomen om de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte samen te stellen. Daaruit kun je afleiden dat de partij een zorgvuldige afweging heeft gemaakt tussen zittende raadsleden en nieuw elan. “We kunnen spreken van een sterk kandidatenpalet”, stelt partijvoorzitter Arnoud Wierdsma tevreden vast.

lokaal alternatief heeft kandidatenlijst rond

De partij wordt net als de laatste acht jaar aangevoerd door Egbert den Daas. De door de wol geverfde politicus heeft de afgelopen raadsperiode met veel succes allerlei Heinose zaken voor het voetlicht gebracht. Het huidige raadslid Dick Buitenkamp is de nummer twee op de lijst die net als Den Daas blijft strijden voor het behoud van de voorzieningen in Heino. Op nummer 3 staat Jan Datema die zich vooral hard wil maken voor de ouderenzorg en hij wordt gevolgd door Raymond Godeschalk die recentelijk bekend maakte het CDA te verruilen voor Lokaal Alternatief. Godeschalk gaat zich inzetten voor de thema’s vrijwilligers(beleid), mantelzorg, duurzaamheid, groenbeleid en sportvoorzieningen. “Stuk voor stuk zijn het kandidaten die hun hart op de goede plek hebben voor Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis”, aldus Wierdsma die als voormalig ondernemer de partij blijft voeden met ideeën voor een beter en mooier Heino. “Dan gaat het bijvoorbeeld om de sociale voorzieningen maar ook om de kwaliteit van het centrum.”

De kandidaten voor Lokaal Alternatief zijn:
1. Egbert den Daas
2. Dick Buitenkamp
3. Jan Datema
4. Raymond Godeschalk
5. Arnoud Wierdsma
6. Jolanda Hofman
7. Aaf Koopmans
8. Margreet Wassink – Beerekamp
9. Nienke Nijland-van Egmond
10.Maarten Metz

Lees ook

Dode bij zwaar ongeval bij Mariënheem; N35 afgesloten

RAALTE/MARIËNHEEM – Op de N35 bij Mariënheem is vanochtend een dode gevallen bij een zwaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.