lokaal alternatief heeft kandidatenlijst rond

De partij wordt net als de laatste acht jaar aangevoerd door Egbert den Daas. De door de wol geverfde politicus heeft de afgelopen raadsperiode met veel succes allerlei Heinose zaken voor het voetlicht gebracht. Het huidige raadslid Dick Buitenkamp is de nummer twee op de lijst die net als Den Daas blijft strijden voor het behoud van de voorzieningen in Heino. Op nummer 3 staat Jan Datema die zich vooral hard wil maken voor de ouderenzorg en hij wordt gevolgd door Raymond Godeschalk die recentelijk bekend maakte het CDA te verruilen voor Lokaal Alternatief. Godeschalk gaat zich inzetten voor de thema’s vrijwilligers(beleid), mantelzorg, duurzaamheid, groenbeleid en sportvoorzieningen. “Stuk voor stuk zijn het kandidaten die hun hart op de goede plek hebben voor Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis”, aldus Wierdsma die als voormalig ondernemer de partij blijft voeden met ideeën voor een beter en mooier Heino. “Dan gaat het bijvoorbeeld om de sociale voorzieningen maar ook om de kwaliteit van het centrum.”

De kandidaten voor Lokaal Alternatief zijn:
1. Egbert den Daas
2. Dick Buitenkamp
3. Jan Datema
4. Raymond Godeschalk
5. Arnoud Wierdsma
6. Jolanda Hofman
7. Aaf Koopmans
8. Margreet Wassink – Beerekamp
9. Nienke Nijland-van Egmond
10.Maarten Metz

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.