lindeboom kado voor jubilerende ijssellandschap

De lindeboom staat voor duurzaamheid, een linde kan zeker 750 jaar oud worden, verbondenheid en bescherming. Mooie symboliek als het gaat om de doelstellingen van, en samenwerking tussen de drie organisaties waarbij duurzaamheid en bescherming van het landschap centraal staan.

IJssellandschap beheert, ontwikkelt en beschermt met haar medewerkers en vrijwilligers 4000 ha natuur- en cultuurgrond rond Deventer, ANV Salland is een club boeren, burgers en buitenlui die zich inzetten voor ons prachtige buitengebied met als doel om inwoners van stad en buitengebied te inspireren en te stimuleren om erf en landschapselementen te onderhouden.

Voor IJssellandschap onderhoudt de ANV bosranden en houtwallen en met elkaar voeren ze het project ‘Bloemrijke Grasranden’ uit. Biomassalland heeft als doelstelling het duurzaam en rendabel mobiliseren van lokale en regionale biomassastromen ten behoeven van duurzame opwekking van energie binnen Salland. Hiertoe versnipperen ze bijvoorbeeld houtafval van IJssellandschap voor houtsnipperkachels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.