Home / archiefcentraal / lezing over zelfhelend vermogen in natuurlijk huus

lezing over zelfhelend vermogen in natuurlijk huus

“Het lichaam kan zichzelf, ‘vanzelf’, herstellen van wondjes en een griepje. Maar ook ernstiger aandoeningen zoals allergieën, lichamelijke klachten en ziektes kunnen door het activeren van het zelfhelend vermogen verdwijnen.”

De twee vertellen hoe ze tot dit inzicht kwamen, maar ook over de achtergronden van het zelfhelend vermogen, hoe het werkt en hoe men het kan toepassen. Aanvang is om 19.30 uur; de deuren zijn geopend vanaf 19.15 uur. De entree bedraagt 10 euro. Zie verder www.hetnatuurlijkhuus.nl en www.jezelfhelendvermogen.nl.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.