Home / archiefcentraal / lettelse revue blijft succesnummer

Vorige week ging de nieuwe voorstelling van de Lettelse Revue in première in Zaal Spikker. Het gezelschap staat dit jaar maar liefst zeven keer op het podium, één keer vaker dan vorig jaar. In verband met de grote belangstelling is er een extra voorstelling ingepland. 

lettelse revue blijft succesnummer

De eerstvolgende voorstellingen staan gepland voor vrijdag 2 en zaterdag 3 februari, maar alles is inmiddels uitverkocht. Op de foto een scene uit een sketch over een autogarage, waar de monteurs weinig welwillend zijn om een dame te helpen.

Lees ook

StöppelCabana moet een blijvertje worden

Zomercarnaval buiten bij Bij Lampe met beachvolleybaltoernooi, muziek en entertainment RAALTE – StöppelCabana, het nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.