Home / archiefcentraal / koos alberts award provincie overijssel voor harten 10

Zangduo Harten 10 is vorige week in de A9 Studio's in Uitgeest geëerd met de 'Koos Alberts Award' voor de provincie Overijssel. Het paar 'uut Dalfsen', bestaande uit Martien Ekkelenkamp en Tineke Willems, was samen met zanger Henry van Velzen door volkszanger Koos Alberts en diens vrouw Joke genomineerd voor de award, die jaarlijks wordt uitgereikt. Het publiek mocht daarna stemmen en koos voor Harten 10.

koos alberts award provincie overijssel voor harten 10

In 2008 brachten Martien en Tineke hun eerste single ‘Geleend’ uit. Deze singel werd zo goed ontvangen dat de basis voor het duo Harten 10 was gelegd.

Twee jaar later kwam hun eerste album genaamd ‘Liefde maakt blind’, met hierop de bekende nummers ‘Wat is mooier’, ‘Liefde maakt blind’ en ‘Ik wil je niet kwijt’. Al snel volgden meerdere singles.

Het duo geniet grote populariteit in de noordoostelijke piratenwereld en heeft een goed gevulde agenda met optredens in het hele land. Naast de piratenfeesten staat het duo ook veel op pleinfeesten en festivals, waaronder het Mega Piraten Festijn.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.