koopavond voor clienten voedselbank bij 2switch

2Switch is al enige jaren een goedlopend adres voor tweedehands goed. Van boeken, muziek en films tot speelgoed en meubels, er is van alles te vinden. De samenwerking met De Voedselbank is volgens coördinator dhr. Cossee een logische stap. “We kunnen snel hulp bieden aan mensen die het nodig hebben, dus waarom niet de krachten bundelen.”

Ook Frans Rouwenhoff, voorzitter van De Voedselbank, is enthousiast. “Steeds meer mensen maken gebruik van deze voorziening, maar hebben ook andere middelen nodig. En het kan dichtbij worden gerealiseerd.”

In de winkel van 2Switch komt tevens een kast te staan waar klanten levensmiddelen kunnen deponeren, die gedoneerd worden aan De Voedselbank. Tevens krijgen voedselbankklanten nog het gehele jaar een korting van 20% op vertoon van de voedselbankpas.