Home / archiefcentraal / koopavond voor clienten voedselbank bij 2switch

Kringloopwinkel 2Switch in Raalte gaat samenwerken met de Voedselbank Raalte en omstreken. De eerste gezamenlijke activiteit is een koopavond op woensdagavond 31 januari. Gezinnen die zijn aangesloten bij de Voedselbank krijgen op deze avond 50 procent korting op het gehele assortiment. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. De koopavond duurt van 18.00 tot 20.30 uur.

koopavond voor clienten voedselbank bij 2switch

2Switch is al enige jaren een goedlopend adres voor tweedehands goed. Van boeken, muziek en films tot speelgoed en meubels, er is van alles te vinden. De samenwerking met De Voedselbank is volgens coördinator dhr. Cossee een logische stap. “We kunnen snel hulp bieden aan mensen die het nodig hebben, dus waarom niet de krachten bundelen.”

Ook Frans Rouwenhoff, voorzitter van De Voedselbank, is enthousiast. “Steeds meer mensen maken gebruik van deze voorziening, maar hebben ook andere middelen nodig. En het kan dichtbij worden gerealiseerd.”

In de winkel van 2Switch komt tevens een kast te staan waar klanten levensmiddelen kunnen deponeren, die gedoneerd worden aan De Voedselbank. Tevens krijgen voedselbankklanten nog het gehele jaar een korting van 20% op vertoon van de voedselbankpas.

Lees ook

StöppelCabana moet een blijvertje worden

Zomercarnaval buiten bij Bij Lampe met beachvolleybaltoernooi, muziek en entertainment RAALTE – StöppelCabana, het nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.