Home / archiefcentraal / kokkiebikes uitgeroepen tot beste tweewielerwinkel van overijssel

4 januari kwam het nieuws dat KokkieBikes winnaar is van de provincie Overijssel in de tweewielerwinkel van het jaar verkiezing. Wat een mooie beloning van onze klanten. Met maar liefst 560 stemmen en een waardering van 9.06.

kokkiebikes uitgeroepen tot beste tweewielerwinkel van overijssel

“Wij zijn trots op alle mensen die op ons gestemd hebben en op onze medewerkers die zich elke dag weer met veel passie en liefde voor het fietsenvak inzetten.” Vertelt eigenaar Vincent Kok.

“Zonder klanten geen KokkieBikes, zonder personeel geen fiets die met liefde en zorg voor u wordt opgebouwd, service verricht en uw reparatie uitgevoerd. Iedere fiets is speciaal, iedere fietser is uniek en daaraan werken wij met elkaar. Wat is het mooi wanneer een klant met een lach binnenkomt, maar nog mooier dat de klant ook weer vertrekt met een grotere lach, dan zijn wij tevreden.”

Als tweewierlerwinkel van het jaar buigt zich een landelijke jury over iedere provinciewinnaar. Dit samen met de stem van de klant komt tot een eindresultaat.

4 maart is de bekendmaking op de BikeMotion in de jaarbeurs te Utrecht. Kom ook en zie met eigen ogen of KokkieBikes zich de gelukkige winnaar van 2018 mag noemen.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.