klik and tik digitaal voor beginners

Vaak lijkt het of iedereen met gemak computers, internet en digitale diensten gebruikt. Maar, dat is niet vanzelfsprekend. In alle groepen in de samenleving zijn er mensen die daarbij hulp kunnen gebruiken. Dat is ook echt nodig, want zonder voldoende digitale vaardigheden kan je nu al niet meer volledig meedoen in de maatschappij. 

Frits Gerrits Jans is programmamedewerker participatie bij de Bibliotheek Salland. In de bibliotheek in Raalte organiseert hij de cursus ‘Klik & Tik’. Hier kunnen beginners de ‘basics’ van het computergebruik leren: van e-mailen tot foto’s opslaan, van teksten schrijven tot informatie zoeken op internet. Gerrits Jans: ‘We werken in groepjes van maximaal 10 deelnemers, met begeleiding van een ervaren computerdocent. Deelnemers kunnen in alle rust oefenen, vragen stellen en geholpen worden.’

Wie zijn digitale vaardigheden graag wil verbeteren, kan op dinsdagochtend 16 januari 2018 beginnen in de nieuwe cursus ‘Klik & Tik’. Deze bestaat uit 10 wekelijkse lessen. Ook op 17 april en 2 oktober starten er cursussen. De hele cursus kost slechts € 15,– inclusief oefenboek.

Aanmelden kan in de Bibliotheek Raalte, per telefoon (0572–36 36 37) of per e-mail: info@bibliotheeksalland.nl. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.