Home / archiefcentraal / kleuters in lemelerveld vullen gaatjes bij de tandarts

Vorige week donderdag zijn de kleuters van basisschool de Regenboog uit Lemelerveld op bezoek geweest bij Tandartspraktijk Lemelerveld (Kroonplein). De kleuters werken over het thema ‘Mijn lichaam’. Binnen dit thema gaat het ook over tanden en kiezen. Een bezoek aan de tandarts was daarom ook niet weg te denken bij dit thema. 

kleuters in lemelerveld vullen gaatjes bij de tandarts

De kinderen kregen een uitgebreide rondleiding door de praktijk. Bij de tandarts mochten ze eerst in de stoel zitten die omhoog en naar achteren kon. Daarna moesten ze de tandarts helpen. Hij had een gipsenafdruk van het bovengebit waarin gaatjes zaten. Deze mochten de kinderen vullen; allemaal een gaatje. De tandarts kan nu gerust ziek worden: De kleuters van de Regenboog vullen uw gaatjes!

Lees ook

‘Jackie en Oopjen’ en ‘Emma’ in Holstohus

OLST – Het Filmhuis Olst toont vrijdag 24 september na een lange corona-onderbreking weer twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.