kaveluitgifte avond met starterswoningen in lemelerveld

Kaveluitgifte-avond 
Op donderdagavond 22 februari worden de kavels van de tien duurzame starterswoningen aan de Marke in Lemelerveld door middel van loting verdeeld. Deze kaveluitgifte-avond vindt om 19.30 uur plaats bij Reimink in The Pub aan het Kroonplein in Lemelerveld. Starters die willen meeloten kunnen zich uiterlijk eind januari aanmelden via info@prima-thuis.nl. Vervolgens ontvangen zij de benodigde informatie en formulieren om in aanmerking te komen voor de loting. Men dient daarbij rekening te houden met het feit dat het benodigde papierwerk enkele weken in beslag kan nemen, vandaar dat de aanmeldingsperiode tot eind januari loopt.

Tien duurzame starterswoningen
Het Lemelerveldse bedrijf Prima Thuis gaat tien eigentijdse starterswoningen aan de Marke realiseren. De Marke valt in de duurzame en gasloze wijk Nieuwe Landen II. De woningen zijn verdeeld over twee blokken van vijf woningen en zijn standaard voorzien van zonnepanelen op het dak. Er is bovendien in het ontwerp rekening mee gehouden dat er extra zonnepanelen op het dak geplaatst kunnen worden, zodat zelfs energieneutraal wonen mogelijk wordt. Een energiezuinige warmtepomp zorgt voor de verwarming van de leefruimtes en het douchewater en met een energiezuinig ventilatiesysteem is het leefklimaat optimaal.

Starters
Deze tien woningen zijn specifiek bedoeld voor starters op de woningmarkt. Dat houdt in dat men een (gezamenlijke) bruto jaarinkomen hebben van maximaal € 40.000,-. Deze eigentijdse woningen zijn betaalbaar voor deze categorie. De prijzen beginnen bij €143.000,- V.O.N. voor een tussenwoning en €152.000,- V.O.N. voor een hoekwoning.

Meer informatie over dit project is op te vragen bij Prima Thuis via info-prima-thuis.nl of bel 0572-745044.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.