jonge ondernemers carmel college houden aandelenavond

Twaalf leerlingen zijn in september gestart met de International Businessclass. Daarin leren zij hoe zij een eigen bedrijf (Junior Company) moeten oprichten, om een eigen product te ontwikkelen of in te kopen en om natuurlijk te verkopen met als doel inzicht te krijgen in alle aspecten van het ondernemerschap: van ondernemingsplan via communicatie & marketing tot verkoop. Ook activiteiten als bedrijfsbezoeken en colleges van gastsprekers maken onderdeel uit van de Businessclass.

Om startkapitaal te krijgen voor hun bedrijven presenteren de drie Junior Companies op woensdagavond 31 januari hun ondernemingsplannen en start de verkoop van aandelen. Met de winst van de Junior Companies betalen de leerlingen een deel van hun studiereis/uitwisseling naar Shanghai in oktober 2018. Voor deze leerlingen een bijzondere ervaring.

De avond is vrij toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is en mogelijk wil investeren in de ondernemingen van de leerlingen. De aandelen kosten 5 euro per stuk. Geïnteresseerden kunnen zich tot uiterlijk maandag 29 januari aanmelden door een mail te sturen naar maaike.oberink@carmelcollegesalland.nl.

Aandelenavond
Woensdag 31 januari
Start: 19:30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
Locatie Havo/VWO Carmel College Salland
Hofstedelaan 4, Raalte
Atrium

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.