jasper guldemond trekt zich terug uit initiatiefgroep bestuurlijke vernieuwing

Guldemond: “Ik ben natuurlijk in de afgelopen periode raadslid geweest en heb dat door drukke werkzaamheden vroegtijdig moeten stoppen. De partij vroeg of ik me kandidaat wilde stellen voor de komende verkiezingen en ik heb ‘ja’ gezegd. Bij het initiatief ‘Mangs Bu-j Te Bange’ hebben we vanaf de start gezegd dat we geen politieke belangen willen mengen met het initiatief. Daarom trek ik me terug uit de initiatiefgroep. Neemt niet weg dat ik iedereen die belangstelling heeft via deze weg wil aanmoedigen om naar het festival te gaan in het Carmel College. Het wordt hartstikke tof, zorg dat je er bij bent!”

Op woensdagavond 7 februari vindt het ‘Mangs Bu-j Te Bange inspiratiefestival’ plaats bij het Carmel College Salland aan de Hofstedelaan 4 in Raalte. Het festival duurt van 19.30 tot 22.00 uur en deelname is gratis. Aanmelden kan via niettebange@gmail.com. “Het gaat intussen mooi met de aanmeldingen, we schatten in dat we 70 tot 100 mensen krijgen bij het festival”, laat de initiatiefgroep weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.