jan smeekens tweede op 500 meter bij wereldbekerwedstrijd gefinisht

De tijd van Smeekens was 34,95 seconden. De Raaltenaar, die vrijdag nog niet aan de start kon verschijnen wegens maagproblemen, reed een zeer sterke rit.

,,Ik stond ook een tijdje bovenaan op het scorebord. Dan is het toch jammer dat je in de laatste race nog van de eerste plaats valt. Ik reed goed, maar het was net niet goed genoeg voor goud. Ik ben in elk geval blij dat ik weer fit ben. Vrijdag wilde ik nog geen risico nemen met mijn gezondheid.” Aldus Smeekens tegenover NOS.

De Canadees Alex Boisvert-Lacroix eindigde op de derde plek (35,00).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.