in beeld jan ottink band vonken en vlammen

Vonken en Vlammen is de titel van de voorstelling die Jan Ottink op de planken brengt. Hij steekt het vuur nog steeds aan. Als het aan Jan Ottink zelf ligt zal hij nog heel vaak Vonken en Vlammen! Samen met zijn warmbloedige band, Jan Ottink, Berry Vink toetesen , Raimond Surquin gitaar, George Oerlemans Bas, Patrick Hissink drums Jan Ottink is al zo’n 25 jaar een begrip in het Nedersaksische taalgebied.

Niet alleen in heel Oost-Nederland; óók in het Duitse grensgebied kennen velen zijn muziek. Hij is een veelzijdig muzikant. Hij is zanger, maar evengoed ook liedjesschrijver, theatermaker, gitarist, bassist en saxofonist. Een creatieve duizendpoot, die de verhalen van zijn leven zingt en speelt in prachtige, gelaagde teksten in de kleurrijke klanken van de Nedersaksische taal. Altijd direct herkenbaar aan zijn onnavolgbare doorleefde stem. Vaak solo als singer-songwriter, maar gelukkig ook steeds vaker met zijn eigen geweldige Jan Ottink Band.

 

[youtube url=”//staging2.youtube.com/embed/a_UTCeykNyU&feature=youtu.be”]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.