Home / archiefcentraal / in beeld jan ottink band vonken en vlammen

Op 19 januari speelde de Jan Ottink Band in het Hoftheater. Maar voordat de voorstelelling begon was er eerst nog een akoetische zet met daar aan gekoppeld de presentatie van de nieuwe CD,‘Leever lui’ en ‘Ik jaag op spoken’ komen opnieuw uit in een verzamelbox. Het eerste exemplaar werd uitgereikt aan Bas van de Toren, gitarist van Höllenboer, die zelf niet kon komen door dat hij geveld was door griep.

in beeld jan ottink band vonken en vlammen

Vonken en Vlammen is de titel van de voorstelling die Jan Ottink op de planken brengt. Hij steekt het vuur nog steeds aan. Als het aan Jan Ottink zelf ligt zal hij nog heel vaak Vonken en Vlammen! Samen met zijn warmbloedige band, Jan Ottink, Berry Vink toetesen , Raimond Surquin gitaar, George Oerlemans Bas, Patrick Hissink drums Jan Ottink is al zo’n 25 jaar een begrip in het Nedersaksische taalgebied.

Niet alleen in heel Oost-Nederland; óók in het Duitse grensgebied kennen velen zijn muziek. Hij is een veelzijdig muzikant. Hij is zanger, maar evengoed ook liedjesschrijver, theatermaker, gitarist, bassist en saxofonist. Een creatieve duizendpoot, die de verhalen van zijn leven zingt en speelt in prachtige, gelaagde teksten in de kleurrijke klanken van de Nedersaksische taal. Altijd direct herkenbaar aan zijn onnavolgbare doorleefde stem. Vaak solo als singer-songwriter, maar gelukkig ook steeds vaker met zijn eigen geweldige Jan Ottink Band.

 

[youtube url=”//www.youtube.com/embed/a_UTCeykNyU&feature=youtu.be”]

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.