Home / archiefcentraal / honderdste geboortejaar van naamgever scouting kvls olst wijhe

honderdste geboortejaar van naamgever scouting kvls olst wijhe

Tijdens de jaarlijkse gezamenlijke kerstmaaltijd op zaterdag 16 december waren alle Bevers, Welpen, Scouts, Explorers en andere leden plus het bestuur aanwezig. Voor aanvang van de maaltijd werd de geschiedenis van de scouting KVLS groep en van de naamgever verteld door de heer Abersen. Vervolgens werd een door de Explorers gemaakt portret van Kornet van Limburg Stirum door de burgemeester officieel onthuld.

Een extra verrassing door een gulle gever was een bedrukt fleecevest voor alle leiding, bestuur en de drie genodigden. De maaltijd werd afgesloten met een heerlijke taart, geschonken door de heer van Limburg Stirum.

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.