hoftheater haakt met jazzavond aan bij theaterweekend

Ook het HOFtheater in Raalte doet mee, met de voorstelling ‘New York Round Midnight’ op vrijdag 26 januari. Comedian Jeffrey Spalburg en schrijver/presentator Koen Schouten nemen de bezoekers samen met een jazzcombo mee terug in de tijd. Naar de nachtclubs van Harlem in New York, waar jazz de belangrijkste bijzaak van het leven was.

Daar bloeide de muziek dan ook en dat leverde een keur aan ijzersterke bands op, zoals de orkesten van Cab Calloway, Duke Ellington en Fletcher Henderson. Karaktervolle muzikanten zoals Billie Holiday, Louis Armstrong en Fats Waller werden omarmd door het publiek. Maar hoe ging het er werkelijk aan toe in de clubs in Harlem? Kaarten à 10 euro zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.hoftheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.